E-bike Tour és una forma activa, diferent i motivadora de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva, amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, que et farà endinsar-te i viure intensament el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori que us acull.

E-bike Tour proposa esdeveniments amb rutes organitzades, on l’objectiu és descobrir el territori en qüestió, vivint un gran ambient, degustant els millors productes locals, gaudint dels paisatges amb una rebuda càlida i tenint a l’abast tots els serveis necessaris: lloguer de bicicletes elèctriques, servei de mecànica, avituallaments amb productes de proximitat, allotjaments de qualitat, servei de càrrega de bateries en ruta i un tracte molt personal.

L’E-bike Tour és una proposta difícil d’oblidar que gaudiràs amb amics, família o nous coneguts. Compartint junts rutes excepcionals, sempre amb l’esperit del cicloturisme en una activitat no competitiva.

Una experiència integradora on et sentiràs part del territori que descobriràs.


NOVES LOCALITZACIONS

  • EBIKE TOUR

EBIKE TOUR 2021

Després de les grans experiències que han suposat proves com la ja consolidada Sealight Camí de Llum, però també l’E-bike Tour 2020 a l’Anoia o els E-bike Days de La Llacuna i Santa Maria de Miralles, de cara a l’any 2021 proposem un espectacular calendari.

Cites d’un o dos dies que permetran descobrir i gaudir la gran diversitat del nostre territori damunt la bicicleta. Des de l’alta muntanya del Pallars Sobirà, el Ripollès i Andorra, a les costes de Tarragona i Girona, passant pels boscos, corriols i carenes de la Catalunya Central, la Garrotxa o la Baixa Ribagorça, entre d’altres.

Us esperen territoris ben diversos, d’identitat molt marcada i paisatges inoblidables, farcits d’història i productes i gastronomia singulars, amb pobles pintorescos i gent sempre acollidora, que us rebran amb els braços oberts. Pedalant sempre al vostre ritme i formant part d’un ambient proper i distès.

Tindreu amb vosaltres una organització experta i s’aplicaran els més estrictes protocols de prevenció, perquè pugueu gaudir l’experiència al màxim i sense preocupacions.

Trobareu les cites de l’E-bike Tour 2021 al nostre CALENDARI.


  • 2-ok.jpg
  • 3-ok.jpg
  • 4-ok.jpg
  • 5-ok.jpg
  • 6-ok.jpg

CALENDARI

  • E-Bike Tour Anoia
  • Sealight Camí De Llum
  • E-Bike Day La Llacuna

MULTIMÈDIA